Orebo er både savværk og snedkeri. Det betyder, at vi opskærer kævler fra danske skove, tørrer træet og kan også producere og pakke de færdige produkter

Vi er dedikeret til træ. Med kompetencer indenfor design og produktmodning og fremstilling af produkter i træ, kan vi hjælpe dig hele eller noget af vejen. Helt fra idé til færdig pakket produkt hos din kunde. Vi producerer selvfølgelig møbler i alle former, men f.eks. også nye display til dine butikker eller måske en unik bøjle. Vi kan producere indretningen til din restaurent eller hotel, dit nyt kontor mv.

Tag endelig fat i os og hør mere om mulighederne og hvordan vi kan hjælpe

Er historien vigtig for dig? Da vi er med hele vejen fra træ til produkt, kan vi vedlægge et billede fra netop den skov hvor dit produkt stammer fra.

Orebo tilbyder hjælp til projekt- og produktudvikling og fungerer som både underleverandør og partner.

Produktudvikling

Orebo har designere og tekniske tegnere, som kan hjælpe med at udvikle netop din idé eller dit produkt. Vi har en proces til design af et unikt møbel og en anden hvis det skal produceres i større mængder. Vores team sikrer at produktet produktsmodnes, så det også kan produceres på en forsvarlig måde. Vi samarbejder også med en bred vifte at underleverandører indenfor f.eks. metal, læder og tekstil mv.

Vores proces sikrer, at vi kommer igennem alle faser fra idé til færdigt produkt.

 

Underleverandør og partner

Du har tegninger og et produkt eller dele til et produkt som skal produceres. Det kan vi hjælpe med.

Det er vigtigt for os at vi forstår din opgave og dine ønsker således af vi kan være en betroet partner. Vi skal selvfølgelig også producere i den rigtige kvalitet og til de aftalte terminer.

Tag endelig fat i os hvis du har en forespørgsel.

 

Skafteproduktion

Det hele startede med produktion af skafter. Det er en del af vores dna og historie og det er vi rigtig stolte af. Med 150 års erfaring kan vi løse de fleste opgaver. Vi leverer skafter fra vores sortiment og vi leverer unikke løsninger til kunder i hele norden.

Vores sortiment indeholder alt fra skafter til skovle og økser. Men også helt unikke le-skafter.

Vi sælger kun skafter engros. Er du privat person kan du købe vores skafter igennem en af vores forhandlere.

 

Skal vi hjælpe med din næste opgave eller projekt?