Orebo er både savværk og snedkeri. Det betyder, at vi opskærer kævler fra danske skove,tørrer træet og kan også producere og pakke de færdige produkter.

Træ er den mest bæredygtige råvare, ikke mindst når vi kan hente dansk træ i nærområdet og selv skære det op. Som professionel leverandør af komponenter og møbler i træ er det vigtigt for os at vi mestre alle dicipliner indenfor træbearbejdning.

Orebro tilbyder stort set alle discipliner indenfor træbearbejdning.

Dit afsnit går her

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Produktudvikling

Vi har tegnestue og designere, som kan hjælpe med at udvikle din idé og produktionsmodne, således at dit produkt kan produceres, om det er et styk eller til masseproduktion.

SAVVÆRK OG OPSKÆRING AF TRÆ

Vi forsøger at aggere så bæredygtigt som muligt. Vi køber træ i nærområdet som vi saver op og bruger i vores produktion. Vi har savværk og tørrestuer til enhver trætype.

Drejeri

Vi har en lang række af drejemaskiner og mere end 150 års erfaring. Det betyder at vi kan hjælpe med enhver drejeopgave som skafter, stoleben mv.

Maskinværksted

I vores maskinsnedkeri råder vi over en moderne maskinpark. Herunder 2 CNC maskiner. Vi kan løse de fleste opgaver.

Finerproduktion

Vi har en hal til finerproduktion og løser alle former for fineropgaver, fra pladerproduktion, fremstilling af døre til andre komplekse opgaver

plademøbler, skabe og køkkener

Vi fremstiller dele eller komplette plademøbler fra garderober til køkkener mv.

Møbelsnedker

Vores møbelsnedkere fremstiller og samler alle former fra møbler. Vi kan producere et unikt møbler eller stole til et konferencelokale. Kontakt os for mere info.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Orebos team kan hjælpe dig hele vejen fra idé til produktet står hos din kunde, eller noget af vejen. Alt efter jeres behov.

Har du et muligt projekt, så kontakt os endelig.

Vi er drevet at at lave kvalitetsprodukter i træ, som har en lang levetid. Derfor er vi ikke den rigtige til opgaven, hvis du skal have produceret 2.000 stole til en meget billig pris. Det er der andre som gør.

Skal vi hjælpe med din næste opgave eller projekt?